2013-04-28

Hej på er! 

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, det har hänt så mycket på sista tiden, det har varit ganska jobbigt i skolan eftersom jag legat så efter, o i fredags hade jag ett möte med min mentor o blabla vi kom överens om att ja skulle gå om ett år, ska gå kvar i frisörinriktningen för jag har trivts bra här och pallar inte göra något jättepluggigt om jag ska gå om för då kanske jag tappar igen. Idag ska jag ner till pappa o fylla i en massa jobbansökningar som jag ska skicka in, ska försöka jobba den sista tiden innan sommarlovet då det är helt onödigt att gå till skolan eftersom ja ska gå om nudå! 
 
Vet inte vad som händer senare idag ska väl skaffa cigg o sova o ändå palla upp t skolan så ja får mitt CSN tills ja har jobb eller praktik ! 
 
Igår var det massa bilar bara bilar bilar bilar, askul! 

Måste rullaaa å fixa jobbskiten nu! Pusss på er ska försöka blogga lite oftare har vart sämst på sista tiden! 

 
 
Bbbyyeee :)) 

Onsdag

Hej på eer! Idag har det inte hänt så mkt, var på bonza med Beccie, Linnea o Sophia en stund o kom nyss hem därifrån.. iiigåååååår var Beccie o Sophia här vi skulle baka men så blev det tyvärr inte haha.. Sen drog vi ut o träffade ngra, rökte vp o typ chillade, efter det drog typ alla hem förutom jag som drog vidare på äventyr o träffade Emilia :) 

Vet inte vad som händer senare tror jag ska dra ut o träffa ngra men om de inte blir så lär ja ju göra ngt annat eftersom ja avskyr att sitta inne ensam haha! O juust nuu sitter jag o väntar på att mamma ska komma med min pizza hehe! :D 

Puss påå eeerr! :) 

Lördag

Godmorgon! Kom hem för tag sen från nynäs, var och mötte upp min kusin i handen igår sen följde jag med han hem o slaggade dära :) 
Idag vet jag inte vad som händer, ska nog träffa någon och göra något när jag vilat lite, är astrött! 

Love you baabyy <3 (tror detta var i torsdags?) :) 

Puuuuuss på eeerr! :)

Godmorgon!

Har sovit asdåligt inatt men släpade mej ändå upp ur sängen imorse! Fett stolt! haha
Ooo för ett litet tag sen messade Beccie mej o ba ba så du vet så börjar vi 10 ja ba jahapp de va den braiga starten på min dag! Är lite smått irriterad och övertrött och har allmänt humörsvängningar.. O vädret är typ grått o bajs.. 
Aja ska fixa mej o typ sova 1 minut till denna vackra morgon.. Som ett tag för morgonkaffet, ska väl ta en godnattcigg när jag ändå är i farten! 

Bild från weheartit.com :

Tråkiigt!

Hej på er, idag var första dagen efter lovet i skolan. Asseg dag idag, har vart trött som satan haha.. Imorgon är det praktik så mste slagga snart! Ska ladda ner mer avsnitt new girl, har fastnat för den serien o ligger o glor på kvällarna när jag ska sova hehe, vet inte vad ja ska skriva så avslutar här aso! 


Puuusss!

Söndag -.-

Hej älsklingaar! Förlåt för att jag har vart dålig på att blogga igen.. Suck.. Aja! 
Imorgon är det skola och jag mste vakna tidigt som fan jämnfört med när jag vaknat den senaste tiden haha. 
Aja ska hinna med bussen som går 07:59 från mej imorgon vi får se hur det går, önskar mejsj lycka t o tror faktiskt ja kmr lyckas upp för att äga ut alla som tror att ja nt kmr göra de ;) 


Igår var jag på fest i tyresö, dagen innan det alltså i fredags var bara en onödig dag som inte borde ha funnits och a sen kmr jag inte ihåg haha! 

Nyktert.. 
Bussen blev jävligt fin.. O ngn jävel vägrade sitta ner hela tiden hahaha så föraren stannade hela tiden o pratade i högtalaren xD
Puuuusss!!

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen, ska duscha och fixa mej för att dra ut o träffa Beccie o Sophia! :) 
Senare ikv tror jag jag ska träffa ngra andra polare som ja nt träffat på ett tag men mer om det om det händer ;) 
Hinner inte skriva så mycket vill bli klar ganska snabbt! 

Puss på er! :) 

Hemma

Kom hem för typ en timme sen, har väl inte gjort så mkt mer än umgåtts med en massa folk och typ frysit sönder, min vinterjacka behöver tvättas för den är gaaalet smutsig haha så kan inte ha den på mej så måste gå runt med en typ höstjacka vilket är sviinkallt på kvällarna! Aja hoppas ni har haft en bra dag iaf, jag ska typ sova snart är så uttråkad o kmr nt på ngt att göra haha vill typ ut o träffa ngn lr göra ngt men alla e så sega o pallar nt gå ut så fuck dedär! 

Puss på er! :)

Helluu!

Sitter typ inne o ruttnar just nu o har ingen aaning om vad jag ska göra, vaknade för sent för att kunna dra till mormor och va på feeett dåligt humör när jag vaknade haha ville typ döda allt o alla. 
Menmen nu ska jag ta o hitta på ngt med ngn/ngra roliga människor så bloggar jag mer när jag har tid :) 


Puuuuussssss

2013-04-03

Kom hem nyss från äventyr med massa sköna människor! :) Ska ladda ner mer avsnitt av new girl o ligga o glo ett tag och sen somna gott så jag orkar åka t mormor o kolla på hennes nya lägenhet imorgon! :) Såå jag ska spela candy crush och göra massa saker medans jag väntar på att det ska bli klart ;) 

Ha det bäst! :) 
 

Kladdkaka!

Ska träffa Sophia o Beccie en stund nu så mste springa till bussen!
 
Aja slänger nog in ett blogginlägg senare, men det beror på vad kvällen har att bjuda på! 

 

2013-04-02

Hej på er, hoppas allt är bra! Igår var jag med Beccie och Linnea en stund hemma hos mej, sen mötte vi upp Sofia och Sebbe och drog till huset och chillade med vp ute på altanen, mysigt! Men det blir bättre när sommaren är här åh kan inte sluta längta! Efter att vi var i huset splittrades vi o jag o Beccie drog o träffa Petter o Eriksson som va i gubbis, askul att träffa dom igen men de va lite stel stämning i början för att vi va hos ngn random med dom haha! 
Ajaa nog om det xD 
 
Idag vet jag inte vad som händer, ska duscha snart o ta det lugnt bara. Om solen är kvar ute på kvällen sätter jag nog mej på balkongen i kvällssolen och myser :D 

Puussspuuusss :')